Merchandising is a well progressing industrial part of the modern sport life. There is a huge demand for various products in our region since it brings the sport funs closer to their favourite club. It even makes possible for the sport men or the sponsoring partner to reach the consumers in a wider range and with special manner. By the cooperation of Sport Agency sponsoring company, sponsored sport men, club or association can have merchandising network based on a clever portfolio.

 

 

A merchandising a modern sportélet egyik feltörekvő iparágazata. Régiónkban is nagy igény van a különböző termékekre, hisz a szurkolók legkönnyebben így tudnak azonosulni kedvenc klubjukkal, illetve azért is, mert a sportolói oldal vagy egy-egy szponzoráló cég így szélesebb körben és egyedi módon érheti el a fogyasztókat.

Közreműködésünkkel akár egy szponzoráló cég, akár egy szponzorált sportoló, egyesület vagy szövetség tudatosan felépített merchandising portfolióval és a hozzá tartozó értékesítési hálózattal számolhat.